Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

Szállítás

A webáruházban kétféle szállítási mód közül választhatsz:

1. Csomagautomatába történő kiszállítás - 865 Ft
Kényelmes és gazdaságos megoldás a csomagod készhezvételére. Előnye, hogy nem szükséges otthon lenned a futár érkezésekor. A rendszer SMS-ben és emailen keresztül értesít amint a csomagod megérkezett az általad kiválasztott átvevőpontra. Ezután a neked megfelelő időben át tudod venni a csomagod a kapott nyitókóddal.
További előnye még, hogy jelentősen olcsóbb a házhozszállításhoz képest.

Az átvétel menetéről az alábbi videón találsz segítséget:

2. Házhozszállítás - 1690 Ft
Házhozszállítás esetén a futár a megadott címre viszi a csomagod, melynek időpontjáról előre értesít a megadott elérhetőségeiden. Itt lehetőséged van jelezni azt is, ha a megadott időpontban várhatóan nem tartózkodsz otthon.

Fizetés

A webáruházban három féle fizetési mód közül választatsz:

1. Online bankkártyás fizetés (Barion)
A leggyorsabb és legolcsóbb módja a termékeink kifizetésének. A magyar fejlesztésű Barion fizetési rendszer több mint 20 EU-s országban és több mint 8000 weboldalon szolgáltatja a biztonságos kártyás fizetés lehetőségét, azonnal, regisztráció nélkül. Használata a vásárlók számára ingyenes. 

2. Bankkártyás fizetés FoxPost csomagautomatánál (utánvét)
A csomagautomatához való rendelés során lehetőségünk van az átvételkor bankkártyával rendezni a fizetést.
Használata egyszerű és megbízható: miután megadtuk a csomagautomata kijelzőjén az SMS-ben kapott nyitókódunkat, a kijelző mellett elhelyezett terminál segítségével fizethetünk a termékért. Fontos megjegyeznünk ugyan, hogy a szolgáltató költséget számol fel az utánvét kezelésére, így ez a fizetési mód 150 Forintba kerül.

3. Utánvétes fizetés házhozszállítás esetén
Amennyiben a terméket házhoz rendeljük és nem szeretnénk online bankkártyával előre rendezni a számlát, lehetőségünk van utánvéttel, a futárnál fizetni. Itt választhatunk készpénzes és bankkártyás fizetést is. A döntésnél vegyük figyelembe az utánvét 150 Forintos kezelési költségét!

4.Banki átutalás (előre utalás)
A számla rendezésére választhatjuk a banki utalást is. A rendelés után kapott visszaigazoló emailben szereplő rendelés számot kell utaláskor a közleménybe írni. Fontos figyelembe venni, hogy a rendelés feldolgozása és a termék postázása az utalás összegének megérkezése után megy végbe. Ez a fizetési mód nem jár extra költséggel.

A fizetés menete: a rendelés után emailben kapott visszaigazolásban szereplő végösszeget utaljuk a következő bankszámlaszámra:
11600006-00000000-49899478, Nagy Norman ev
A közlemény rovatba írjuk a rendelés számát.
Az utalás beérkezését követően megkezdődik a rendelés feldolgozása, és mihamarabbi postázása.